Gast van de Raad

De bijeenkomsten "Gast van de Raad" worden,  i.v.m. de Coronamaatregelen, uitgesteld tot na de zomer.

Wilt u meer weten over het werk van de gemeenteraad? Meldt u dan aan voor een bijeenkomst Gast van de Raad. Tijdens het programma krijgt u een kijkje achter de schermen van de gemeenteraad van Terschelling. U wordt om 18.30 uur ontvangen door de burgemeester en een aantal raadsleden in de raadszaal van het gemeentehuis, waarna u onder het genot van een broodmaaltijd wordt bijgepraat over de werkwijze van de gemeenteraad en de voorliggende vergadering.

Wilt u een keer gast van de raad zijn? Meldt u zich dan aan bij de griffie (griffier@terschelling.nl). Iedereen is van harte welkom, maar per keer kunnen maximaal  6 personen te gast zijn.