Gast van de Raad

De bijeenkomsten "Gast van de Raad" worden,  i.v.m. de Coronamaatregelen, uitgesteld tot na de zomer.

Wilt u meer weten over het werk van de gemeenteraad? Meldt u dan aan voor een bijeenkomst Gast van de Raad. Tijdens het programma krijgt u een kijkje achter de schermen van de gemeenteraad van Terschelling. U wordt om 18.30 uur ontvangen door de burgemeester en een aantal raadsleden in de raadszaal van het gemeentehuis, waarna u onder het genot van een broodmaaltijd wordt bijgepraat over de werkwijze van de gemeenteraad en de voorliggende vergadering.

Wilt u een keer gast van de raad zijn? Meldt u zich dan aan bij de griffie (griffier@terschelling.nl). Iedereen is van harte welkom, maar per keer kunnen maximaal  6 personen te gast zijn.

Impressie cursus Politiek Actief- 24 januari 2017

Aan de cursus Hoe word je Politiek Actief hebben ruim 23 enthousiaste inwoners van Terschelling deelgenomen. Waar gaat de gemeente over en wat is de verantwoordelijkheid van Provincie of Rijksoverheid? En hoe zit het met de rolverdeling tussen de gemeenteraad, burgemeester, wethouders en ambtenaren? Vragen waar tijdens deze oriĆ«nterende cursus antwoord op werd gegeven. Raadsleden en wethouders waren aanwezig om kennis en ervaring uit te wisselen met de deelnemers. Denkt u ook om Politiek Actief te worden? Doe de test: www.schuiltereenpoliticusinmij.nl of bezoek de commissie of raadsvergadering van de gemeente Terschelling. Binnenkort wordt bovendien gestart met het programma 'Gast van de Raad', waarbij u een kijkje kunt nemen achter de schermen van de gemeenteraad

Top